Waar we voor staan

Iterium werkt voor u

Wij staan voor  Service, Advies en Instructie in een wereld die steeds meer digitaliseert. Wij zorgen ervoor dat u tevreden werkt met uw apparaten en zij doen wat u wilt.

Iterium werkt voor u met een persoonlijke aanpak en liefde voor het vak.

 

Visie
Iterum betekent in het Latijns ‘opnieuw’. Met dit gegeven is Iterium ontstaan, omdat Iterium mensen een ‘herstart’ wil geven. Iterium is een sociale onderneming met als doelstelling continuïteit te generen zodat mensen zelfstandig een inkomen verwerven. Hiertoe richten wij ons op de gebieden: ICT en HR. Binnen Iterium werken diverse experts in de ICT  en HR, waardoor is een brede basis gelegd voor een vakkundig, persoonlijk, integer en betrouwbaar bedrijf dat u oplossingen biedt. Of het nu gaat om computers, laptops, wifi en randapparatuur of ondersteuning op uw pz-afdeling, coaching en begeleiding; Iterium heeft de juiste mensen.

Iterium is een sociaal maatschappelijk organisatie en wordt deels vorm gegeven door professionals die een nieuwe kans hebben aangenomen om weer actief in de maatschappij te staan. Ze zijn (weer) in staat om vakkundig ondersteuning te geven aan anderen bij het realiseren van doelstellingen. Ze bieden hulp, ook op afstand en dragen er aan bij onze organisatie zo zelfsturend mogelijk te houden. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappij. Bij onze bedrijfsvoering maken we zo veel als mogelijk gebruik van de Semco methodiek waarbij iedere medewerker een eigen verantwoordelijkheid heeft.

Missie
Iterium biedt kansen aan mensen en is de partner op het gebied van ICT en HR diensten.

Hierbij werken wij maatschappelijk verantwoord en sociaal.