Computerles

[metaslider id=164]

Een computer lijkt soms wel een eigen leven te leiden, terwijl een computer alleen maar doet wat u wilt. Dat wil zeggen als u op de juiste knoppen drukt.

Bij Iterium leggen wij in enkele lessen simpel en helder uit wat u allemaal met een computer kunt doen. We beginnen als eerste met na te gaan wat u al weet. Samen stellen we de lesdoelen op en in hoeveel stappen u deze denkt te kunnen halen. Vooraf spreken we af hoeveel lessen u wilt afnemen en wat u aan het einde geleerd wilt hebben.

U zult merken dat u al na een paar lessen meer grip krijgt op uw computer en de software. De lessen vinden zoveel als mogelijk bij u thuis plaats achter uw eigen computer of laptop. U kunt het geleerde dan ook direct in de praktijk toepassen. Onze ervaring leert dat in gemiddeld 5 lessen van 1 ½ uur, wij u heel veel kunnen leren.

Alle lessen zijn individueel en omdat de lessen persoonlijk gegeven worden is er voldoende tijd om u alles rustig uit te leggen.

De volgende handelingen kunt u onder andere leren:
– Basishandelingen
– Computergebruik
– Toetsenbord en muis
– Randapparatuur (printer, scanner, modem)
– Computer programma’s en besturingssystemen
– Word
– Excel
– Internet
– E-mail
– Zoekprogramma’s
– Branden
– Archiveren en aanmaken van bestandmappen
– Windows 7 of hoger

Indien u het prettiger vindt om samen met vrienden of kennissen de lessen te volgen, dan is dit geen probleem en maken we een passende offerte op maat.

Wilt u leren om beter met uw computer om te gaan? Bel Richard op nummer 06-13549414